Wijkactiviteitencentrum De Zuid-Pool

WIJKACTIVITEITENCENTRUM DE ZUID-POOL


STICHTING PURMERZUIDPOOL


De Stichting activiteiten PurmerZuidPool is opgericht om de activiteiten in en om het activiteitencentrum De Zuid-Pool een juridische basis te kunnen bieden.


Stichting Kinderopvang Purmerend stelt gebouw De Zuid-Pool open voor wijkgerichte maatschappelijke activiteiten. Het beheer van het gebouw, in het kader van deze activiteiten, wordt geheel verzorgd door een aantal vrijwilligers. De verantwoordelijkheden en aansprakelijkheid die dit met zich meebrengt kon het beste worden afgedekt door het onder te brengen in een stichting.


WIJKGERICHTE MAATSCHAPPELIJKE ACTIVITEITEN


De Zuid-Pool biedt een gevarieerd aanbod aan activiteiten. Deze zijn gericht op bewoners van de wijk en/of wordt georganiseerd door wijkbewoners. Centraal staat elkaar onmoeten en samen met elkaar ondernemen.


RUIMTE VOOR NIEUWE INITIATIEVEN, ACTIVITEITEN, WORKSHOPS ETC.


Het wijkactiviteitencentrum staat open voor nieuwe idee├źn en nieuwe initiatieven die passen binnen de doelstelling van de stichting. Op diverse dagen en tijdstippen is De Zuid-Pool nog beschikbaar.


Zou je bijvoorbeeld samen met je vriendinnen een ruilbeurs voor kinderkleiding of babyspeelgoed willen organiseren? Of een lezing over schilderkunst willen organiseren? Iets over de natuur met anderen willen delen? Laat het ons weten, wij staan er open voor om samen de mogelijkheden te ontdekken. 


Naast de deur hebben we een groot park. Ook dit kunnen we betrekken bij e ontwikkeling van activiteiten.


Contact: beheer@purmerzuidpool.nl

AGENDA


Een uitgebreid programma-overzicht is te lezen op onze pagina 'AGENDA'.